over InaSok

een creatieve synergist

Een synergist is een spier die samen met andere spieren beweging mogelijk maakt. Als kunstenaar en senior adviseur help ik organisaties hun creatieve spier te trainen. Zo wordt je innovatiever, wendbaarder en zélfs productiever.

Veertien jaar lang werkte ik, naast mijn kunstactiviteiten, als adviseur bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).  Als senior adviseur corporate communicatie en als interim manager adviseerde ik het bestuur, en de organisatie. Ik genoot van de complexe en dynamische omgeving.

Met veel plezier leidde ik workshops en gesprekken in het management, en tussen AFM en haar stakeholders; het Ministerie van Financiën, het DNB management, consumenten- en branchevertegenwoordigers.

Mijn boek 30 CREATIEVE WORKOUTS over creativiteit in organisaties, is af. Mijn nieuwe uitdaging is om organisaties te inspireren anders naar dingen te kijken. Hierin valt mijn kunstenaarschap samen met mijn ervaring als adviseur in een zakelijke wereld.