over InaSok

een creatieve synergist

Een synergist is een spier die samen met andere spieren beweging mogelijk maakt. Als kunstenaar en senior adviseur help ik organisaties hun creatieve spier te trainen. Zo wordt je innovatiever, wendbaarder en zélfs productiever.

Mijn boek, 30 CREATIEVE WORKOUTS over creativiteit in organisaties, is af. Mijn nieuwe uitdaging is om organisaties te inspireren anders naar dingen te kijken. Hierin valt mijn kunstenaarschap samen met mijn ervaring als adviseur in een zakelijke wereld.

Veertien jaar lang werkte ik, naast mijn kunstactiviteiten, als adviseur bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).  Als senior adviseur corporate communicatie en als interim manager adviseerde ik het bestuur, en de organisatie. Ik genoot van de complexe en dynamische omgeving.

Met veel plezier leidde ik workshops en gesprekken in het management, en tussen AFM en haar stakeholders; het Ministerie van Financiën, het DNB management, consumenten- en branchevertegenwoordigers.

opleiding

2020 - Braenworks Academy | Creative Revolution

2017  - School of life | The Future of Work

2017  - Nyenrode | Bedrijfskunde in één dag

2016  - Erasmus Universiteit | module Leadership & Communication

2016  - Denkproducties | Persoonlijke effectiviteit

2016  - Denkproducties | Onzichtbaar overtuigen

2015  - Denkproducties | Leiderschap in één dag

2013  - EURIB | module Reputatiemanagement

2011  - EURIB | module Brandmanagement

2010  - SRM | Communicatie

90/95 - Kunstacademie Groningen